Climatech

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Modeller for Norden

Du kan ende opp med et produkt som ikke er tilpasset vårt Nordiske klima/bruksområde i Norge hvis du kjøper en Panasonic varmepumpe gjennom andre kanaler enn offisielle distributører, godkjent av Panasonic Nordic. Vi ber deg derfor å kontrollere at det produkt du har tenkt å kjøpe er tilpasset for Norden. Det finnes to måter å forsikre seg om at man kjøper et produkt med nordiske spesifikasjoner: - Bruk listen for Nordiske spesifiserte modeller og kontroller at den varmepumpen at har tenkt å kjøpe finnes på listen. Modellbetegnelsen finnes på produktets høyre kortside på respektive del og på emballasjen. - Kontakt våre autoriserte distributører for å få informasjon om hvor du kan henvende deg for kjøp. Distributører som ikke finnes i listen på www.panasonic.no er ikke autorisert av Panasonic Nordic AB.

 

 


 

Følgende hovedmodeller av varmepumper er tilpasset for bruk i nordiske klima: CS/CU-HE9JKE,CS/CU-HE12JKE,CS/CU-HE9GKE, CS/CU-HE12GKE | CS/CU-NE9JKE,CS/CU-NE12JKE, CS/CU-NE9GKE, CS/CU-NE12GKE, CS/CU-XE9JKE,CS/CU-XE12JKE, CS/CU-CE9JKE,CS/CU-CE12JKE,CS/CU-CE7HKE (Kan også finnes markede som CS/CU-CE7GKE) CS/CU-CE9HKE (Kan også finnes markede som CS/CU-CE9GKE) CS/CU-CE12HKE (Kan også finnes markede som CS/CU-CE12GKE Grunnidentiteten for de overstående nordiske modellene ligger i betegnelse HE, NE og CE. I visse tilfeller kan suffix forekomme t ex CS/CU-HE9GKE-SPK. Suffixen ”-5” for TE-modellene er det som angir att de er beregnet for bruk i Norden.CS/CU-TE9HKE-5, CS/CU-TE12HKE-5 Suffixen “-2” for E9GFE/E12GFE er det som angir att de er beregnet for bruk i Norden. CS/CU-E9GFE(W)-2, CS/CU-E12GFE(W)-2.

 


 

NB - veldig like CE-modeller, men ikke nordentilpassede modeller forekomme på markede med følgende betegnelser: CS/CU-E9GKE, CS/CU-E9HKE, CS/CU-E12GKE, CS/CU-E12HKE. Disse importeres IKKE av Panasonic Nordic AB da de har ett begrenset bruksområde i Nordisk klima. Disse modellene savner også bruksanvisning på de Nordiske språkene. Ved spørsmål kontakt våre Distributører eller Panasonic Nordic AB.

Kilde: Panasonic Nordic - http://www.panasonic.no/html/no_NO/Produkter/Varmepumper-Klimaanlegg/Viktig_info/1950317/index.html#anker_1950350

You are here: Produkter Luft / Luft Varmepumper Generell Info Modeller for Norden