Climatech

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Generell info

Modeller for Norden

Du kan ende opp med et produkt som ikke er tilpasset vårt Nordiske klima/bruksområde i Norge hvis du kjøper en Panasonic varmepumpe gjennom andre kanaler enn offisielle distributører, godkjent av Panasonic Nordic. Vi ber deg derfor å kontrollere at det produkt du har tenkt å kjøpe er tilpasset for Norden. Det finnes to måter å forsikre seg om at man kjøper et produkt med nordiske spesifikasjoner: - Bruk listen for Nordiske spesifiserte modeller og kontroller at den varmepumpen at har tenkt å kjøpe finnes på listen. Modellbetegnelsen finnes på produktets høyre kortside på respektive del og på emballasjen. - Kontakt våre autoriserte distributører for å få informasjon om hvor du kan henvende deg for kjøp. Distributører som ikke finnes i listen på www.panasonic.no er ikke autorisert av Panasonic Nordic AB.

Les mer …

Utedel

Kan plasseres med inntil 7m rør fra innedelen. Denne avgir noe støy og kondensvann og bør plasseres på et egnet sted med best mulig beskyttelse. Vi kommer på befaring og diskuterer oss frem til en løsning. Utedel

e-scroll inverter

Panasonic inverter modellene benytter den nyutviklede scroll kompressoren. Med sitt kompakte design og sin effektivitet i toppklasse er disse modellene spesielt stillegående. Nye kulelagre reduserer vibrasjoner og slitasje. Denne bruker 10% mindre effekt enn tradisjonelle kompressorer.

En inverterstyrt kompressor regulerer varme- og kjøleeffekten trinnløst. Kompressoren avpasser turtallet til det aktuelle varme- eller kjølebehovet. Dette gir deg en jevn og behagelig innetemperatur samtidig som du sparer strøm.

 e-scroll

Effektiv innedel

Innedelen har en meget stor aktiv flate tross sine beskjedne mål, noe som også bidrar til høy effekt. Vifte_innedel

Side 1 av 3

You are here: Produkter Luft / Luft Varmepumper Generell Info