Climatech

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Generell info

Fjernkontroll

Fjernkontroll

Brukervennlig fjernkontroll med stort LCD display og selvlysende knapper.

Du styrer hele komfortvarmepumpen fra denne: Ønsket temperatur, arbeidsmodus, luftstrøm, viftehastighet, "Kraftfull" modus, "Stille" modus, Ioniseringsfunksjon, timer m.m.

Hvorfor Air Condition?

orkenMed en Air Condition får du et behagelig inneklima, du kommer til å bli overrasket over forskjellen! Riktig inneklima gør at både du og dine medarbeidere kan yte mer. Temperaturen på arbeidsplassen er ofte alt for høy selv på vinteren og det fører til trøtthet og konsentrasjonsvansker. Så gi både deg selv og dine medarbeidere et bedre arbeidsmiljø. Flere av våre modeller har både Air Condition og Varmepumpe i samme maskin. Det betyr at du kan få det svalt når du trenger det og herlig økonomisk varme på kjølige dager Du velger enkelt hvilke modell som passer ditt behov ved hjelp av denne hjemmesiden.

Ren luft!

Felles for alle våre Air Condition og Varmepumper er at de gjør at du og dine rom har det bedre. Da tenker vi ikke kun på sval kjøling eller behagelig varme. Luften som sirkulerer tørker opp i alle kroker og kriker. Dette gjør at risikoen for muggskader minker. Luften passerer dessuten gjennom et effektivt dobbelt filtreringssystem. Et av filtrene er spesialdesignet for å ta bort røyk og dårlig lukt og forhindrer spredning av mugg og bakterier. Det andre filtret renser luften for skadelige partikler f.eks. støv og pollen. Det tar bort så små partikler som 0,01 mikron!

Hvorfor varmepumpe

Noe av det fine med varmepumper er at jo lengre fyringsesong du har, dess mer gunstig investering. Undersøkelser utført av Enova tilsier at ca 60% av energiforbruker i en gjennomsnittlig bolig, er knyttet direkte til oppvarming. Moderne luft - luft varmepumper benytter kun 1\3 av energien, for å oppnå tilnærmet lik varmeeffekt, sammenliknet med konvensjonell el-fyring (panelovn). Varmepumpen blir som en automat du aldri taper på. Når gradestoken viser rundt null, putter du på ei krone og vinner tre i form av varme. Er utetempraturen -15 vinner du ca 2 kroner med helt ny varmepumper.

vinter

Side 2 av 3

You are here: Produkter Luft / Luft Varmepumper Generell Info